Leverandører

//LAMMEHAVE ØKOLOGI//


Lammehave Økologi er en økologisk gård på østfalster. Det er samtidig et privat socialt beskæftigelsesprojekt. Projektlederen Jakob Jørgensen har drevet økologisk landbrug i 13 år bor på gården sammen med sin familie.


Jakob dyrker økologisk korn og kværner kornet på egen mølleri - det giver en rustik, fyldig hvedemel og tilføjer en helt særlig kvalitet til vores pasta. Jakob er en fantastisk mand med et fantastisk projekt som vi kun kan beundre. Han bidrager til Sydhavsøernes skatkammer af gode råvarer. Derfor er vi stolte over at bruge hans mel i vores pasta.


Udover at dyrke korn, dyrker Lammehave Økologi ca. 20 forskellige slags økologiske grøntsager og har ca 100 moderfår og 150 slagtelam om året.

//LA TRECCIA//


La Treccia fremstiller håndlavede italienske oste på økologisk dansk jerseymælk. Fætrene Luca og Oscar kommer fra det nordlige Italien og har slået sig ned i Rødovre, hvorfra de fremstiller deres oste efter alle kunstens regler.


Deres ricotta giver vores ravioli et fantastisk konsistens og smag. Da vi først smagte ricottaosten var vi forundrede over, at det er muligt at finde en ost af denne kvalitet, som er fremstillet i Danmark. La Treccia satser, ligesom os, på kombinationen mellem det traditionelle italienske håndværk og danske kvalitetsråvarer - heraf navnet La Treccia, som betyder fletningen.

Følg os på Facebook