Om os

DET BEDSTE FRA TO VERDENER

Pasta Principato er en lille familievirksomhed, som drives af Diego Principato og Katharina Fredslund. Vi bor på Sydhavsøernes perle, Fejø. Sammen drømmer vi om at kunne bidrage til Sydhavsøernes kulinariske landskab med ravioli lavet af økologiske råvarer fra vores lokalområde.

Vi kombinerer det bedste fra to verdener. Det gode italienske håndværk med kvalitetsråvarer fra Sydhavsøernes spisekammer.

VORES VÆRDIGRUNDLAG

'Vi vælger de bedste økologiske råvarer, helst fra vores lokalområde, tilbereder dem med respekt & passion for håndværket og fryser den friske ravioli, så den smager som havde den netop forladt pasta-maskinen'

Vi har en forkærlighed for lokale, økologiske kvalitetsråvarer.

Vi mener at gode råvarer fortjener en omhyggelig tilberedning med respekt for den enkelte råvares kvaliteter.

Vi tror på at godt håndværk kan smages og vi er passionerede i kunsten at fremstille frisk pasta med rødder i italienske traditioner.

Vores værdier er det grundlag vi træffer vores beslutninger ud fra. Vi er omhyggelige og kompromisløse i vores valg af leverandører.

Vi har modtaget støtte fra Erhvervsministeriets Landdistriktspulje og LAG Småøerne med midler fra EU og Erhvervsstyrelsen til etableringen af vores virksomhed.

Følg os på Facebook